Конферентни и дискусионни микрофони - BOSCH

Цифрови дискусионни системи, конферентни и дискусионни микрофони и микрофони за заседателни и кръгли маси

Конферентни и дискусионни микрофони BOSCH са най-подходящото професионално решение за качествено и комфортно разполагане на микрофони, необходими за озвучаване на заседателни и кръгли маси, срещи с многобройни делегати, президиуми и официални челни маси.
(Конферентни и дискусионни микрофонни системи)

Events-Ready (Ивентс-реди ООД) е директен вносител на най-висок клас конферентни и дискусионни микрофони, като предлага най-богатия избор от модели в зависимост от нуждата на конкретното задание.

Компанията предлага изключителната възможност за проектиране и пълно оборудване на конферентни, хотелски зали и зали в учебни заведения с професионална техника и конферентни и дискусионни микрофони

Конферентни и дискусионни микрофони

Дискусионна микрофонна конферентна система BOSCH DICENTIS

Революционна IP-базирана платформа за интегрирания конферентен свят на бъдещето

Конферентни и дискусионни микрофони

Безжична дискусионна микрофонна система BOSCH DICENTIS Wireless

Стандартна Wi-Fi технология, осигуряваща съответствие между спецификата на помещението и гъвкавостта на употребата

Конферентни и дискусионни микрофони

Цифрова дискусионна микрофонна система BOSCH CCS 1000 D

Усъвършенствана, изключително рентабилна, plug-and-play цифрова дискусионна микрофонна система

Дискусионна микрофонна конферентна система BOSCH DICENTIS

Информирам. Впечатлявам. Вдъхновявам.
Инсталирането и конфигурирането на конферентната система DICENTIS е бързо и лесно. С IP-базирана и сървърна архитектура, той е изграден върху отворени стандарти, за да осигури висока степен на гъвкавост, превъзходно аудио представяне за до 100 езика и да позволи интеграция на трети системи.
Системата използва най-мощната защита за сигурност на пазара, за да защити чувствителни данни по цялата конферентна верига.

Винаги предоставяне и адаптиране към променящите се нужди на клиента
Гъвкавостта и потребителското изживяване са в основата на конферентната система DICENTIS, така че клиентите могат да планират свободно разширяване с адаптивност за в бъдеще. Открийте как можете да се възползвате напълно от IP предимства на DICENTIS.

Конферентни и дискусионни микрофони

Най-високо ниво на представяне

Некомпресираното цифрово аудио за всички системни компоненти води до превъзходно аудио без забавяне за до 100 езика.
Естествена, непрекъсната аудио връзка за максимална речева разбираемост
Патентовано потискане на цифрова акустична обратна връзка за автоматично оптимизиране на разбираемостта, независимо от силата на звука

Конферентни и дискусионни микрофони

Устойчив на бъдещите предизвикателства

Стандартизираната IP технология и базираната на софтуерната екосистема гарантират надеждно, мащабируемо и ориентирано към бъдещето конферентно решение.
Платформата OMNEO, която е базирана на стандартен Ethernet комуникация
Опции за разширяване чрез софтуерни лицензи и актуализации без подмяна или добавяне на хардуер
Дългосрочна поддръжка чрез използване на софтуерни услуги, изпълнявани на платформа Windows

Конферентни и дискусионни микрофони

Сигурен и надежден

Международно признатата технология за криптиране и отворен стандарт за сигурност осигурява най-добрата защита срещу подслушване, неоторизиран достъп и манипулиране на данни.
TLS-SSL (Transport Layer Security, защитен слой на сокети) – най-мощната, легална сигурност на пазара, използвана за защита на банкови транзакции и силно чувствителни данни
Поддържа се от IT специалисти с редовни актуализации от Microsoft и Bosch Сървърната платформа на Windows
предлага готови решения от RAID и двойно захранване

Конферентни и дискусионни микрофони

Гъвкав и адаптивен

Съобразен с вашите нужди – малък или голям, самостоятелен или интегриран, всички поддържащи конфигурацията на системата са по ваш избор. Технологиите Ethernet и TCP/IP поддържат самостоятелна до пълна интеграция във вашата ИТ инфраструктура, независимо от размера на системата
Стандартните технологии като IP, Dante, AES70, Ethernet и Windows Services позволяват безпроблемна интеграция с IP аудио решения и софтуерни приложения
Използвайте предпочитаната от вас системна конфигурация – daisy-chain, loop or star
Тъй като устройствата на участниците поддържат PoE и наличната инфраструктура може да се използва, заседателната зала може да бъде оборудвана с устройства на участниците без необходимост от добавяне на допълнителни кабели.

Конферентни и дискусионни микрофони

Икономически ефективен

Използва стандартна IT инфраструктура, сървърно пространство, съществуващи IT понятия и позволява възможности за дистанционна поддръжка за намаляване на разходите.
Интегрира готови продукти, самостоятелно проектирани приложения и съществуващи системи на трети страни, използвайки стандартни кабели
Стандартните IT познания и инструменти могат да се използват за поддържане на системата без необходимост от специализирани обучения по патентовани комуникационни технологии

Безжична дискусионна микрофонна система BOSCH DICENTIS Wireless

Максимална гъвкавост. Нулеви смущения.
Стандартна Wi-Fi технология, осигуряваща съответствие между спецификата на помещението и гъвкавостта на употребата

Конферентните центрове и многофункционалните зали често провеждат различни събития, всяко с различни настройки и конфигурации. Благодарение на високата си степен на гъвкавост и лесна инсталация, безжичната конферентна система DICENTIS Wireless със стандартна Wi-Fi технология е перфектния избор за този вид приложения.

Тъй като системата е напълно безжична, тя може също да бъде инсталирана, пренаредена и експлоатирана в исторически сгради без практически никакво въздействие върху целостта на помещението.

Конферентни и дискусионни микрофони

Безжични дискусионни пултове

Предлагат се два модела устройства: безжично дискусионно устройство и безжично дискусионно устройство с разширени функции и сензорен екран.

Конферентни и дискусионни микрофони

Сигурност и надеждност от най-високо ниво

Всички безжични сигнали в системата са криптирани с WPA2, високо сигурен стандартен метод за криптиране, използван от мобилни устройства, за да гарантира защита срещу подслушване или намеси.

Конферентни и дискусионни микрофони

Лесно добавяне на камера

Вградената поддръжка за автоматично управление на до 6 куполни камери означава, че няма нужда от софтуерни приложения на трети страни. Конфигурирането на тези камери може да се извърши чрез вграден уеб браузър.

Конферентни и дискусионни микрофони

Лесно конфигуриране и управление

Вграденият уеб браузър осигурява разширена функционалност и контрол. Истинската безжична свързаност позволява директна връзка към WAP с всеки таблет или лаптоп и без необходимост от допълнително оборудване, или рутер.

Конферентни и дискусионни микрофони

Акустично съвършенство

Усъвършенстваната аудио обработка позволява на микрофона и високоговорителя да бъдат активни едновременно, което води до преживяване на среща лице в лице. Системата също така използва вградено и интелигентно потискане на акустичната обратна връзка, разработено от Bosch, което автоматично се адаптира към околната среда и увеличава максимално разбираемостта на речта.

Конферентни и дискусионни микрофони

Наслаждавайте се на непрекъснат звук

Елиминирането на загуба на пакети позволява на системата автоматично да предостави непрекъснато аудио с нулеви загуби. Това е уникална способност, която никой друг конкурентен продукт не предлага.

Цифрова дискусионна микрофонна система BOSCH CCS 1000 D

Компактна, но многофункционална.
Цифровата дискусионна система CCS1000D впечатлява със своята простота и лекота на използване, като всичко това разполага с най-съвременни технологични иновации.
Компактна и лесна за настройка, и
все пак тя предоставя разширени функции и изключителна гъвкавост.

Проектирана специално за бърза, plug-and-play инсталация, тя е идеален избор за фиксирани и мобилни инсталации от малък до среден мащаб. Системата е изключително подходяща за приложения в общини, бизнес и конферентни центрове, съдебни зали, хотелски зали и университети.

Срещи от разстояние

В един идеален свят срещите се провеждат лично. Въпреки това, поради множество причини – болест, отпуск по майчинство, невъзможност за пътуване, спестяване на разходи, това може да не винаги е възможно.
Bosch предлага перфектната комбинация от цифрова дискусионна система CCS 1000 D с решение за отдалечени срещи. Тази настройка може да улесни значително видео срещите от разстояние.

Отлична речева разбираемост

CCS 1000 D осигурява отлична разбираемост на речта благодарение на усъвършенстваната цифрова аудио обработка и превъзходното представяне на микрофона и високоговорителя. Високоговорителят и микрофонът се активират едновременно, за да създадат по-естествено усещане за среща „лице в лице“.
Системата също така използва вградено потискане на цифрова акустична обратна връзка (DAFS), така че можете да достигнете по-високи обеми, без риск от, така наречената „микрофония“.

Конферентни и дискусионни микрофони

Усъвършенствано конфигуриране и контрол

За по-усъвършенстван контрол на срещата можете да свържете лаптоп, таблет или телефона си към системата, осигурявайки възможност за управление на дискусиите.
Уеб браузърът позволява разширена конфигурация за настройка, включително контрол на камерата и конфигурация на аудио изходите. Също така, чрез него, можете да настроите максималният брой активни микрофони да бъде зададен на 25.

Конферентни и дискусионни микрофони

Записвайте срещите с увереност

Системата може да записва и възпроизвежда цифрово аудиото на повече от 4000 часа дискусии с помощта на една 128GB USB флаш памет и също така да записва до осем часа дискусии на своята вградена вътрешна памет.
Записът и възпроизвеждането могат да се управляват, както чрез контролния модул, така и чрез вградения уеб браузър.

Конферентни и дискусионни микрофони

Автоматично управление на HD камери

До шест броя HD камери могат лесно да бъдат свързани към системата, без да е необходим допълнителен софтуер.
Автоматичното проследяване винаги ще предоставя ясно изображение на активния микрофонен пулт.
Конфигурирането на камерата може да се извърши чрез вграден уеб браузър.

Конферентни и дискусионни микрофони

Енергоспестяващ режим

CCS 1000 D включва уникален „Енергоспестяващ режим“, който автоматично изключва системата след два часа неактивност, за да спести енергия и да удължи живота на системата.

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ - Продажба на конферентна техника
Напълно оборудвани зали в хотели, университети и конферентни центрове

Представяме ви една малка част от нашите реализирани проекти.
✓ Нашите екипи извършват предварителен оглед и консултация, на място.
✓ Поемаме цялостната организация по доставката, инсталацията и пуска на продадените техника и оборудване.
✓ Извършваме прецизна първоначална настройка и обучение на персонала.

Вижте още:

Продажба на конферентна техника

Прожекционни екрани

Мобилни и инсталационни автоматични електрически екрани

Система за симултанен превод

Системи за симултанен превод

Системи за симултанен превод, кабини за преводачи, безжични приемници

Маси със сгъваеми крака за конферентни зали

Производство на конферентни сгъваеми маси и маси със сгъваеми крака за конферентни зали