Тапицирани конферентни и банкетни столове

Стифируеми конферентни и банкетни столове за конферентни зали, столове за хотелски зали и конгресни центрове, банкетни столове за ресторанти

конферентни столове

Ивентс-Реди ООД (Ивентс-Реди ООД) е представител, за България и региона, на редица световно признати производители на професионално ивент и хотелско обзавеждане.
Компании утвърдени лидери на пазара в производството на конферентни и банкетни столове, с предлагано безкомпромисно качество, комфорт и рентабилна цена.
Богатата колекция от столове, налична в класически и модерен дизайн, се предлага от алуминий и стомана, прахово боядисани и тапицирани директно от производителя, което гарантира качество и прецизност на изпълнението.
Стифиращите се тапицирани столовете са идеален избор за хотели, ресторанти, аудитории, конгресни центрове, заседателни зали, кафенета, места за поклонение и училища, което ги прави конкретен избор сред собственици, оператори, дизайнери и гости.

Всички модели банкетни и конферентни столове се предлагат с избор на цветове по каталог.
Повечето модели могат да бъдат поръчани с високачетвено бродиране на логото или герба на клиента, което придава допълнителна стойност, лукс и разпознаваемост.
Всички столове на компанията разполагат със съответните сертификати за безопасност, съгласно европейските и световни изисквания.
Здравината и качеството са безкомпромисни за всеки стол, а дизайна и изработката се отличават от повечето предлагани продукти на пазара.

Конферентен стол - 365/7 - Конферентни и банкетни столове

Съвременна колекция от столове, създадена да отговори на изискванията на днешните професионални дизайнери, хотелиери и техните гости.
Всеки стол разполага с удобна ръкохватка, в горната част на облегалката, за лесно пренасяне и подреждане. Ергономичните облегалка и седалка гарантират за продължителен комфорт при седене и дават името на стола 365/7 (365 дни, 7 дни в седмицата).
Издръжливостта и комфортът са гарантирани.

Характеристики: Горна ръкохватка (дръжка); Ергономична седалка; Хромирани регулируеми планери; Функция за стифиране (възможност за подреждане един върху друг)
Опции: Система за свързване на столовете; Подлакътник; Избор на цветове от каталог

Конферентен стол - Ergato

Съвременен ергономичен стол с функция за стифиране. Ergato е оборудван с лумбална опора, която поддържа гърба и осигурява продължителен комфорт. Препоръчва се за банкетни, конферентни или заседателни зали, като обещава комфорт при продължително използване. Всеки стол може да разполага с удобна ръкохватка, в горната част на облегалката, за лесно пренасяне и подреждане.
Издръжливостта и комфортът са гарантирани.

Характеристики: Лумбална опора; Формована седалка; Ергономична седалка; Функция за стифиране (възможност за подреждане един върху друг)
Опции: Горна ръкохватка (дръжка); Система за свързване на столовете; Подлакътник; Избор на цветове от каталог

Конферентен стол - Modno - Конферентни и банкетни столове

Колекцията Mondo е нова гама столове, произведени от висококачествена стомана.
Подходящи за ресторанти, хотели, конферентни цетрове, работни помещения и учебни заведения. Колекция Mondo е създадена да издържи на интензивна употреба. Лесни за пренасяне с помощта на количка за столове и функция за стифиране за лесно съхранение.
Всеки стол разполага с удобна ръкохватка, в горната част на облегалката, за лесно пренасяне и подреждане. Издръжливостта и комфортът са гарантирани.

Характеристики: Изключително здрави и издръжливи; Горна ръкохватка (дръжка); Функция за стифиране (възможност за подреждане един върху друг)
Опции: Система за свързване на столовете; Ергономична седалка и облегалка; Избор на цветове от каталог

Конферентен стол - Waves

Елегантен, фин съвременен дизайн, който е подходящ за конферентни, заседателни или банкетни зали с изразен модерен стил. Форма изградена от специален изпъкнал алуминиев профил и шперплат, която се адаптира към тялото и осигурява на потребителя изключително удобство. Изчистеният силует го прави идеален за всяка среда, като наистина показва как „по-малкото определено може да бъде повече“.
Издръжливостта и комфортът са гарантирани.

Характеристики: Излята обвивка; Ергономичен и лек; Елегантна и удобна седалка; PVC щифтове за подреждане; Функция за стифиране (възможност за подреждане един върху друг)
Опции: Система за свързване на столовете; Вградена дръжка; Избор на цветове от каталог

Конферентен стол - Milenium - Конферентни и банкетни столове

Изградена от специален алуминиев профил, колекция Milenium е задала стандартите за всички банкетни столове по отношение на здравина, издръжливост и стил. Класическа елегантност в съчетание с комфортни седалки и облегалки. Милано, правилният избор за зали с класчески конферентен стил и продължително използване.
Издръжливостта и комфортът са гарантирани.

Характеристики: Изключително здрави и издръжливи; Функция за стифиране (възможност за подреждане един върху друг)
Опции: Система за свързване на столовете; Горна ръкохватка (дръжка); Лумбална опора; Комфортна седалка; Масичка за писане със система за свързване; Тапициран подлакътник; Избор на цветове от каталог

Конферентен стол - Moda

Уникална и иновативна съвременна колекция от столове, проектирана изключително от дизайнери. Препоръчва се за банкетни или конферентни зали, които държат на най-високото ниво на комфорт за своите гости. Тази колекция е идеалният избор, когато стилът е от съществено значение.
Издръжливостта и комфортът са гарантирани.

Характеристики: Лумбална поддръжка; Облегалка и седалка поемащи формата на тялото; Формована пяна; PVC щифтове за подреждане; Функция за стифиране (възможност за подреждане един върху друг)
Опции: Вградена дръжка; Избор на цветове от каталог

Конферентен стол - Platinium - Конферентни и банкетни столове

Здравина, трайност, елегантност и изключително качество описват колекцията Platinium. Предлага се в различни модели, като тази гама разполага с специфичен дизайн на облегалките и по-широката 9 Ноur Sеаt™, която осигурява на потребителя дълги часове изключително удобство. Произведена от алуминиев профил с двоен жлеб, колекцията Platinium ще превърне вашата конферентна и банкетна зала от обикновена в забележителна за нула време.
Издръжливостта и комфортът са гарантирани.

Характеристики: Стандартна седалка; Функция за стифиране (възможност за подреждане един върху друг); Ръчно изработен профил;
Опции: Система за свързване на столовете; Горна ръкохватка (дръжка); Масичка за писане със система за свързване; Тапициран подлакътник; Избор на цветове от каталог

Конферентен стол - Rimbola

Класическа колекция, изградена от алуминиеви профили, подходяща за банкетни или конферентни зали и конгресни центрове. Тези леки столове съчетават прост стил, комфорт и издръжливост. С възможност за подреждане на 10 бр. по височина и широка гама от тъкани и покрития.
Издръжливостта и комфортът са гарантирани.

Характеристики: Лумбална поддръжка; Облегалка и седалка поемащи формата на тялото; Формована пяна; PVC щифтове за подреждане; Функция за стифиране (възможност за подреждане един върху друг)
Опции: Вградена дръжка; Избор на цветове от каталог

Конферентен стол - Tokyo - Конферентни и банкетни столове

Столът Tokyo излъчва урбаничен шик благодарение на своя подчертан фокус върху детайлите на формата. Под този експертно тапициран стол се крие здрава алуминиева рамка, която е лека, но и забележимо здрава. Геометричният дизайн и отличителните линии на Tokyo могат да бъдат лесно интегрирани във всеки ресторант, банкетна или бална зала, конферентна зала и модерен конгресен център.
Издръжливостта и комфортът са гарантирани.

Характеристики и опции: Комфортна седалка и забележителна облегалка; Функция за стифиране (възможност за подреждане един върху друг); Богато разнообразие от модерни цветове

Конферентен стол - Trendo

Произведена по най-висок стандарт, тази колекция предлага красиво конструирани столове, които съчетават стил, издръжливост и надеждност. С опцията за добавяне на контурна облегалка, потребителите могат разчитат на часове комфорт без умора. Перфектното решение за места, които трябва да побират големи групи хора, тъй като столовете са с малко тегло и с възможност за подреждане на 10 бр. по височина, което позволява бързо и лесно подреждане и съхранение.
Издръжливостта и комфортът са гарантирани.

Характеристики: Лумбална поддръжка; Облегалка и седалка поемащи формата на тялото; PVC щифтове за подреждане; Функция за стифиране (възможност за подреждане един върху друг)
Опции: Система за свързване на столовете; Горна ръкохватка (дръжка); Тапициран подлакътник; Избор на цветове от каталог

Конферентен стол - Verona - Конферентни и банкетни столове

Произведена по най-висок стандарт, тази колекция разполага с красиво конструирани столове, които съчетават стил, издръжливост и надеждност. С опцията за добавяне на контурна облегалка, потребителите могат да се насладят на часове удобство без умора. Перфектното решение за места, които трябва да побират големи групи хора, тъй като столовете са с малко тегло и подредени 10 високи, което позволява бързо и лесно създаване на стая.

Колекцията от столове Verona отдава почит на една ера, която съчетава класическата елегантност с модерния шик. Състои се от 4 стила, като всеки стол е произведен от здрава алуминиева основа, изцяло отлята, снабдена със ергономична седалка и облегалка и прахово боядисана рамка с махагоново покритие. Колекцията Verona гарантира несравним комфорт, тъй като всяка облегалка нежно се огъва под гърба на седящия. Феноменално здрава и визуално привлекателна, колекцията Verona е мечта за любителя на изкуството и реалност за потребителя.
Издръжливостта и комфортът са гарантирани.

Характеристики и опции: Здрава алуминиева основа; Комфортни седалка и облегалка; Дизйнерски силует с конусовидни предни крака; Лумбална опора, Пружиниращо действие на облегалката; Функция за стифиране (възможност за подреждане един върху друг); Ръчно изработен профил; Избор на цветове от каталог

Конферентен стол - Piza

Произведена по най-висок стандарт, тази колекция предлага красиво конструирани столове, които съчетават стил, издръжливост и надеждност. С опцията за добавяне на контурна облегалка, потребителите могат разчитат на часове комфорт без умора. Перфектното решение за места, които трябва да побират големи групи хора, тъй като столовете са с малко тегло и с възможност за подреждане на 10 бр. по височина, което позволява бързо и лесно подреждане и съхранение.
Издръжливостта и комфортът са гарантирани.

Характеристики: Специална комфортна седалка; PVC щифтове за подреждане; Функция за стифиране (възможност за подреждане един върху друг)
Опции: Декоративна прорязана облегалка; Тапициран подлакътник; Избор на цветове от каталог

Конферентен стол - O2 - Конферентни и банкетни столове

O2 е гама от многофункционални столове с гарантиран комфорт, осигурен с естественото движението на тялото и дишащия мрежест материал на облегалката, който осигурява въздушен поток потребителя да остане свеж и комфортен през целия ден. Здрава колекция с конзолен дизайн, който е идеален избор за конферентни и заседателни зали и работни помещения.
Издръжливостта и комфортът са гарантирани.

Характеристики: Контурна дишаща мрежеста облегалка; PVC подлакътник; Комфортни седалка; Дизайнерски силует; Функция за стифиране (възможност за подреждане един върху друг);
Опции: Напълно тапициран; Прахово боядисана рамка; Избор на цветове от каталог

Конферентен стол - Laps

Laps™ е поредица от луксозни заседателни столове, които предлагат на нашите клиенти нови и вълнуващи начини да впечатлят своите гости. Със свежи и изчистени линии, по-високи стандарти за комфорт и удобство, столовете от серията Laps™ предават фина елегантност. Комфортът на гостите е осигурен с адаптивната пружинираща облегалка, лумбална опора и формовани възглавници на седалките. Този стол е идеалното решение за всяко място, което изисква качествени места за своите гости.
Издръжливостта и комфортът са гарантирани.

Характеристики: Премиум лумбална опора; Адаптивна пружинираща облегалка; Формована седалка; Функция за стифиране (възможност за подреждане един върху друг)
Опции: Дръжка за лесно подреждане и пренасяне; Избор на цветове от каталог

Конферентен стол - Alu Legno - Конферентни и банкетни столове

Наименованието на колекцията Alu Legno, произлиза от „Legno“, италианската дума, означаваща дърво, и „Alu“, съкратено за алуминий. Тези столове се произвеждат от специален изрязан алуминиев профил, наподобяващ дървена рамка. Тази колекция разполага с по-широка седалка, която осигурява часове удобство и комфорт, а класическите дизайни ще добавят изтънченост към всяка обстановка в помещението. Без нужда от поддръжка, тези достъпни и стифиращи се столове са идеалната алтернатива на дървените столове.
Издръжливостта и комфортът са гарантирани.

Характеристики: По-широка комфортна седалка; Функция за стифиране (възможност за подреждане един върху друг); Не е нужна поддръжка, като стандартните столове с дървена рамка;
Опции: Тапициран подлакътник; Избор на цветове от каталог

Конферентен стол - Econo

Произведен от контурен алуминиев профил, модел Econo се предлага в четири различни дизайна. Перфектна колекция за ценители. Лесно достъпна, осигуряваща комфорта, който потребителите очакват, когато са дадени ограничени бюджети и кратки срокове за изпълнение.
Издръжливостта и комфортът са гарантирани.

Характеристики: Разнообразен дизайн; Олекотен здрав алуминиев профил; Функция за стифиране (възможност за подреждане един върху друг); Прахово боядисана рамка; Избор на цветове от каталог

Опции и аксесоари

Система за свързване

Масичка за писане

Бродерия на лого или герб

Комфортна седлка

Комфортна облегалка

Лека количка за преместване на столове

Стабилна количка за превозване на столове

Калъф за стол с избор на цветове

Вижте още:

Маси със сгъваеми крака за конферентни зали

Производство на конферентни сгъваеми маси и маси със сгъваеми крака за конферентни зали

Конферентни и лекторски катедри

Проектиране на специални конферентни и лекторски катедри, трибуни и катедри за църкви

Мобилни преносими сглобяеми дансинги

Преносими сглобяеми дансинги, дансинги за открити пространства , балове, сватби и партита