Сглобяеми мобилни барове и преносими дескове

Преместваеми барове, ефектни дескове за хотелски зали и събития

сглобяем бар

Events-Ready (Ивентс-Реди ООД) е представител на британската компания Portable Floormaker, която е световен лидер в производството на решения за различни по характер и тематика събития. Представяме ви системата Barlok® за бързо и лесно изграждане на ефектни и изключително функционални преносими сглобяеми мобилни барове и дескове за събития и конференции.
Без нужда от инструменти, с изразен своя авангарден дизайн, който предлага богато разнообразие и гъвкавост и форми в съчетание с пълна практичност.
Системата позволява да бъде сглобена в различни комбинации в зависимост от размера на събитието и особеностите на помещението. Предлагаме набор от модули, включително прави елементи и ъгли, които могат да се комбиниран свободно за изграждане на различни форми и размери. Предната част на всеки модул е изградена от ефектен светодиоден (LED) RGBW управляем панел, разполагащ с лесен за ползване контролер с  ръчен и DMX контрол. Използван в редица различни сектори по света, Barlok® е идеалното решение за портативни барове и дескове за събития.

Сглобяеми мобилни барове

Всяка отделна секция се състои от 6 вида елемент: Светодиоден панел, Среден рафт, Долен рафт, Акрилен плот и Фронтална релса.
Всеки отделен елемент от модула се монтира лесно и бързо, а веднъж сглобен модула е изключително солиден и стабилен, като придава усещането перманетен бар, който винаги е бил на това място.

След като първият модул е изграден, можете да продължите да добавяте различни модули към конфигурацията, като просто добавите елементите на следващия модул. Конфигурацията може да се удължава без ограничение.

Предлагаме богато разнообразие от различни прави, ъглови и овални модули, за да постигнете различни комбинации, форми и решения сглобяеми мобилни барове:

1 м. прав модул

1,5 м. прав модул

Стандартен ъглов модул

Овален ъглов модул

Издължен ъглов модул

Издължен овален модул

Обърнат ъглов модул

Готови решения
Barlok® сглобяеми мобилни барове се предлагат в разнообразие от готови идейни решения, но това далеч не изчерпва богатсвото от възможни варианти.
Безкрайната палитра от възможности се простира отвът границите на вашето въображение.
Ето някои практични варианти, които създадохме за вас, с цел да дадем посока на идеите ви…

Small Hand Barlok®

Straight Shooter Barlok®

Happy Hour Barlok®

Double Shot Barlok®

High Ball Barlok®

Four of a Kind Barlok®

Side Car Barlok®

Lucky Draw Barlok®

High Roller Barlok®

Jack Pot Barlok®

VIP Barlok®

Revolution Barlok®

Опции и аксесоари за сглобяеми мобилни барове
Barlok® разполагат с множество аксесоари и допълнителни опции.
Допълнително LED осветителение, DMX контролни модули, готови модули за гръб на бара, кофички за лед, поставки за бутилки, споециални плотове, централни конзоли, кейсове за съхранение и леасен транспорт и много други решения…

Вижте още:

Сглобяеми изложбени и спортни подови настилки

Подови настилки за шатри, изложбени щандове и специални сглобяеми спортни терени

Мобилни преносими сглобяеми дансинги

Преносими сглобяеми дансинги, дансинги за открити пространства , балове, сватби и партита

Маси със сгъваеми крака за конферентни зали

Производство на конферентни сгъваеми маси и маси със сгъваеми крака за конферентни зали