Безжични системи за гласуване

Ивентс-Реди ООД (Events-Ready) е представител на лидера в производството на системите за електронно гласуване Reply® и софтуерните разработки Infowhyse.

Безжични системи за гласуване. Пултове за електронно гласуване. Системи за интерактивно гласуване. Решения и софтуер за гласуване.

​Reply® произвежда системи за гласуване на публиката повече от четвърт век, през който са произведени повече от 6 милиона пулта за гласуване с помощта на технологии, проектирани и създадени изцяло за Reply®.

С толкова много безжични пултове за гласуване, които се използват и в момента, технологията Reply® Wireless Group Response се е доказала, като избора на професионалисти за събиране на мнението на публиката и интерактивни срещи, които изискват най-високи нива на производителност, гъвкавост и надеждност в своите приложения.

Безжични системи за гласуване

Ивентс-реди ООД е директен вносител на най-висок клас електронни безжични системи за гласуване, като предлага най-богатия избор от модели в зависимост от нуждата на конкретното задание.

Компанията предлага изключителната възможност за проектиране и пълно оборудване на конферентни, хотелски зали и зали в учебни заведения с професионална техника и конферентни и дискусионни микрофони

Софтуер за интерактивно гласуване Infowhyse® | Безжични системи за гласуване

Софтуера за гласуване Infowhyse® разполага с най-голямото портфолио от Възможности за събиране на мнението на аудиторията, които да отговарят на вашите нужди. Знаейки, че никой размер (софтуер) не отговаря на всички (цели), Infowhyse разработи и предлага разнообразие от общи и специализирани софтуерни опции за гласуване на публиката, които да работят с пултовете за гласуване Reply®, както и Byopad™, нашето специално приложение за смартфони. Хибридно ползване също е възможно, което позволява смартфони и пултове за гласуване Reply® да бъдат комбинирани в една система.

Софтуер за интерактивно електронно гласуване CouncilARS™

Подкрепете софтуера за гласуване на публиката с гласуване в парламентарен или съветски стил - Самостоятелно приложение за Windows - Индикация на живо за поведение при гласуване (цветна таблица) - Позволява поименно, непоименно и тайно гласуване

Софтуер за интерактивно електронно гласуване EdiVote® 3.0

EdiVote® Pro 3.0 покрива всички изисквания за гласуване за 85% от повечето срещи, провеждани в момента. - Microsoft® PowerPoint® добавка (Windows) - Лицензирано според капацитета на клавиатурата - Reply® Audience Response Keypads и/или Reply® BYOPAD™ 3 (за гласуване чрез смартфон)

Софтуер за интерактивно електронно гласуване 4elections™

Разработен за различни видове събрания, които се организират от асоциации, съюзи, инвестиционни или акционерни срещи. - Самостоятелно приложение за Windows - Свободен избор на кворуми - Детайлно регистриране на процеса на гласуване и ясна визуализация на резултатите

Системите Reply® използват най-добрата в света безжична (RF) технология, проектирана специално за събиране  на мнението на аудиторията и приложения за интерактивно гласуване. | Безжични системи за гласуване

Над 6 МИЛИОНА пулта за гласуване Reply® се използват по целия свят в приложения, които включват: Интерактивни конференции, семинари и изложби; Сесии за гласуване на делегати и акционери; Обучение в класна стая и интерактивно дистанционно обучение; Общи годишни събрания; Подкрепа при вземане на групови решения и стратегическо планиране; Изследване на фокус групи; Проучвания на служители и клиенти; Тестване на реклами; Анализ на общественото мнение и политически проучвания; Телевизионни игри и специални събития; Оценяване и одитиране; Видео конференции с множество страни и още много приложения!

Безжична система за гласуване Reply® Interact Mini | Безжични системи за гласуване

Reply® Interact Mini Keypads са проектирани с цел опростяване. Подходящи са за малки до средни групови приложения и специално гласуване с Да/Не/Въздържал се, както и за обща употреба в интерактивни срещи, специални събития и други дейности за обратна връзка, които аудио-визуалната индустрия обикновено класифицира като „отговор на публиката“, „групов отговор“ или „интерактивно гласуване“. Пултовете за електронно гласуване Reply® Interact Mini Voting заедно с EdiVote®, CouncilARS™ или BoardARS™ са оптималната система за събиране на мнението на публиката за повечето цели, като например гласуване в стил на „Съвет“, малки или средни AGM (Годишно общо събрание) с до 5 кандидата или сесии за обратна връзка, тестове или игри за увеличете интерактивността с вашата аудитория.

Безжична система за гласуване WRS5100 Reply® Mini | Безжични системи за гласуване

WRS5100 се използва в интерактивни срещи, специални събития и други дейности за обратна връзка, които аудио-визуалната индустрия обикновено класифицира като „отговор на публиката“, „групов отговор“ или „интерактивно гласуване“. Заедно WRS5100 безжични клавиатури за реакция на публиката и базова станция Reply® съставляват гъвкава двупосочна интерактивна система за гласуване, която включва следните функции: Тънък профил с мека на допир еластомерна клавиатура и LED индикатори. По-малък от кредитна карта и тежи по-малко от унция. Побира се лесно в дланта и може да се носи удобно с допълнителен ремък. Двупосочно радио с разширен спектър, използващо усъвършенстван комуникационен протокол. Честотното прескачане осигурява висока устойчивост на смущения плюс сигурност на сигнала, за да позволи на системата да работи в присъствието на други безжични устройства. Работи с базови станции Reply® (Plus) модел WRS970 и Reply® (Plus) WRS971. Позволява незабавно използване с десетки софтуерни приложения, съвместими с Reply®.

Безжична система за гласуване Reply® Interact | Безжични системи за гласуване

Reply® Interact се използва в интерактивни срещи, специални събития и други дейности за обратна връзка, които аудио-визуалната индустрия обикновено класифицира като „отговор на публиката“, „групов отговор“ или „интерактивно гласуване“. Заедно Reply® Interact безжични клавиатури за реакция на аудиторията (модел номер IN2100) и базова станция RPI1000 или RPI4000 съставляват универсална двупосочна интерактивна система за гласуване, която включва следните функции: Изключително тънък профил в стил „кредитна карта“ с мембранна клавиатура и LCD. Тегло: 38 g (1,34 унции) с поставени батерии. Побира се лесно в дланта и може да се носи удобно с допълнителен ремък. Двупосочно радио, използващо специален RF протокол за клавиатурите, който гарантира точността на данните. Работи надеждно в други 2,4 GHz среди като Wi-Fi, PDA или мобилни мрежи. Работи с базови станции Reply® Interact модели RPI1000 и RPI4000. Позволява дроп-ин използване с много софтуерни приложения, съвместими с Reply®.

Безжична система за гласуване WRS7100 Reply® MiniPlus | Безжични системи за гласуване

WRS7100 се използва в интерактивни срещи, специални събития и други дейности за обратна връзка, които аудио-визуалната индустрия обикновено класифицира като „отговор на публиката“, „групов отговор“ или „интерактивно гласуване“. Заедно WRS7100 безжични клавиатури за реакция на публиката и базова станция Reply® Plus съставляват гъвкава двупосочна интерактивна система за гласуване, която включва следните функции: Тънък калъф с мека на допир еластомерна клавиатура и LED индикатори. По-малък от кредитна карта и тежи по-малко от унция. Побира се лесно в дланта и може да се носи удобно с допълнителен ремък. Двупосочно радио с разширен спектър, използващо усъвършенстван комуникационен протокол. Честотното прескачане осигурява висока устойчивост на смущения плюс сигурност на сигнала, за да позволи на системата да работи в присъствието на други безжични устройства. Работи с базови станции Reply® Plus модели WRS970 и WRS971. Позволява незабавно използване с десетки софтуерни приложения, съвместими с Reply®.

Безжична система за гласуване Reply® Interact Plus | Безжични системи за гласуване

Reply® Interact Plus е предназначен за специфични приложения за образование и обучение, както и за обща употреба в интерактивни срещи, специални събития и други дейности за обратна връзка, които аудио-визуалната индустрия обикновено класифицира като „отговор на публиката“, „групов отговор“ или „интерактивно гласуване“. Заедно, Reply® Interact Plus безжични клавиатури за реакция на публиката (номер на модела IN3100) и базова станция RPI1000 или RPI4000 съставляват универсална двупосочна интерактивна система за гласуване, която включва следните функции: Изключително тънък калъф в стил „кредитна карта“ с мембранна клавиатура и LCD. Тегло: 38 g (1,34 унции) с поставени батерии. Побира се лесно в дланта и може да се носи удобно с допълнителен ремък. Двупосочно радио, използващо специален RF протокол за клавиатурите, който гарантира точността на данните. Работи надеждно в други 2,4 GHz среди като Wi-Fi, PDA или мобилни мрежи. Работи с базови станции Reply® Interact модели RPI1000 и RPI4000. Позволява дроп-ин използване с много софтуерни приложения, съвместими с Reply®.

Безжична система за гласуване Reply® Interact Pro | Безжични системи за гласуване

Reply® Interact Pro е пулт за безжично гласуване в стил „кредитна карта“, използващ презареждаеми батерии, за да осигури по-голяма скорост и обхват от всяка друга клавиатура в същия клас. С 10 стандартни бутона за потребителско въвеждане (1-10 (0), A-J, Да/Не/Въздържан), плюс 4 други командни клавиша и поддръжка за до 2000 клавиатури на базова станция, това е идеалният размер за приложения за срещи. Включва матричен LCD, който потвърждава натисканията на потребителски клавиши и индикира потвърждение на отговора, както и позволява показването на предварително заредени кандидати за избори или групово гласуване и получаване на текст до 140 знака. Reply® Interact Pro, компактен и лек, е идеален за всякакви събития, големи или малки, особено срещи на акционери/AGM, срещи на синдикати/асоциации и всякакъв вид избори на кандидати. Изключително тънък профил в стил „кредитна карта“ с мембранна клавиатура и LCD. Тегло: 38 g (1,34 унции) с поставени батерии. Побира се лесно в дланта и може да се носи удобно с допълнителен ремък. Двупосочно радио, използващо специален RF протокол за клавиатурите, който гарантира точността на данните. Работи надеждно в други 2,4 GHz среди като Wi-Fi, PDA или мобилни мрежи. Работи с базови станции Reply® Interact модели RPI1000 и RPI4000. Позволява дроп-ин използване с много софтуерни приложения, съвместими с Reply®.

Изключително тънък профил с 6 еластомерни бутона за въвеждане на няколко отговора. Бутоните са обозначени с 1-5, A-E със специално оцветяване за Да/Не/Въздържам се плюс клавиш за изпращане. Тегло: 29 g (1,02 унции) с поставени батерии. Побира се лесно в дланта и може да се носи удобно с допълнителен ремък. Двупосочно радио, използващо специален RF протокол за клавиатурите, който гарантира точността на данните.

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ - Продажба на конферентна техника
Напълно оборудвани зали в хотели, университети и конферентни центрове

Представяме ви една малка част от нашите реализирани проекти.
✓ Нашите екипи извършват предварителен оглед и консултация, на място.
✓ Поемаме цялостната организация по доставката, инсталацията и пуска на продадените техника и оборудване.
✓ Извършваме прецизна първоначална настройка и обучение на персонала.

Вижте още:

Продажба на конферентна техника

Прожекционни екрани

Мобилни и инсталационни автоматични електрически екрани

Система за симултанен превод

Системи за симултанен превод

Системи за симултанен превод, кабини за преводачи, безжични приемници

Маси със сгъваеми крака за конферентни зали

Производство на конферентни сгъваеми маси и маси със сгъваеми крака за конферентни зали