Прожекционни екрани - Мобилни и инсталационни прожекционни екрани

Екрани за конферентни зали AV Stumpfl произведени в Австрия

✓ Преносим сгъваем екран ✓ Електрически навиващ се екран ✓ Екран за домашно кино ✓ Екран за конферентна зала ✓ Екран за хотелска зала ✓ Презентационен прожекционен екран ✓ Мобилни и инсталационни прожекционни екрани

Мобилни и инсталационни прожекционни екрани

Events-Ready (Ивентс-Реди ООД) официален представител на световния лидер в производството на мобилни и инсталационни прожекционни екрани, австрийската компания AV Stumpfl. Компанията се е наложила на европейския и световен пазар с безкомпромисно качество и поредица от иновативни патенти.
AV Stumpfl гарантира за НАЙ-ВИСОКО КАЧЕТВО и НАЙ-ДЪЛЪГ ЖИВОТ на своите екрани
.

Проектирани и произведени в Австрия. Най-високо качество и издръжливост. Най-ниските общи разходи. Най-доброто обслужване и поддръжка.
Мобилни екрани и инсталационни прожекционни екрани!

Тъй като AV Stumpfl е семейно управляван бизнес с дългосрочна стратегия. Мобилните екрани на AV Stumpfl отговарят на строги изисквания, които са дефинирани въз основа на 40-годишен опит. Отвъд техническия опит и високото качество на материалите, компанията разработва и собствено производство за метални компоненти и обработка на винил, тъй като в света няма подобна, която да отговаря на високите стандарти и оперативни изисквания.

Къде намират приложение нашите мобилни и инсталационни прожекционни екрани?

Презентации Корпоративни сгради; Хотелски зали; Клиентски събития; Рентъл компании

Концерти и представления; Мапинг прожекции; Търговски изложения; Театри и читалища

Образователни центрове; Училища и университети; Обучения от различен характер

Мобилно кино; HDAV презентации; Артистични приложения

Events-Ready (Ивентс-реди ООД) е директен вносител на най-висок клас мобилни , фиксирани и електрически навиващи се прожекционни екрани, като предлага най-богатия избор от модели в зависимост от нуждата на конкрентото задание. Мобилни и инсталационни прожекционни екрани от най-висок клас!

Компанията предлага изключителната възможност за проектиране и пълно оборудване на конферентни, хотелски зали и зали в учебни заведения с професионална презентационна техника, мултимедийни проектори и мобилни и стационарни прожекционни екрани

Мобилни прожекционни екрани - AVStumpfl MOBILE PROJECTION

Мобилни прожекционни екрани - AVStumpfl MOBILE PROJECTION

Мобилни прожекционни екрани Мобилни, леки и лесни за транспортиране. Бързи за сглобяване и използване. Дълъг живот на експлоатация.

Екрани с фиксирана рамка - AVStumpfl FIXED FRAME

Екрани с фиксирана рамка - AVStumpfl FIXED FRAME

Стилен и елегантен дизайн. Висока прецизност. Бърза и безопасна инсталация. Дълъг живот. Най-добрият избор за Вашата заседателна зала или домашно кино.

Навиващите се екрани - AVStumpfl ROLL UP

Навиващите се екрани - AVStumpfl ROLL UP

Висока прецизност на изпълнение. Напълно безшумни. Бърза и безопасна инсталация. Дълъг живот. Ултра компактни размери на кутията.

Прожекционни екрани по поръчка - AVStumpfl CUSTOM MADE

Прожекционни екрани по поръчка - AVStumpfl CUSTOM MADE

Всеки размер. Всякакво съотношение. Всеки радиус. Навсякъде. Каквито и да са вашите изисквания, ние сме нетърпеливи да Ви го предложим.

Мобилни прожекционни екрани - AVStumpfl (MOBILE PROJECTION SCREENS)

Мобилни, леки и лесни за транспортиране. Бързи за сглобяване и използване. Дълъг живот на експлоатация.
Всички мобилни прожекционни екрани AV STUMPFL разполагат с ненадминато време за живот, най-ниската обща цена на собствеността и австрийска прецизност на производството.
Включена 5 -годишна гаранция.
Какво е мобилен прожекционен екран?
Решението за мобилно прожектиране, включваща най-високо качество на картината при най -ниски експлоатационни разходи. Възможност за порчъка с платно тип „зелен екран“.

Мислили ли сте за решение за прожектиране, което е преносимо и може да бъде сглобено лесно от един човек? Мобилният прожекционен екран е точно това, което търсите.
В комбинация със съвременните мултимедийни проектори тези продукти се използват за създаване на мащабни, ярки и контрастни картини. Сглобяването на екраните става изключително бързо, а самите те могат да се използват практически толкова често, колкото е необходимо, без никаква нужда от поддръжка и допълнителни разходи.

Компанията разполага с няколко линии мобилни прожекционни екрани. Разгледайте продуктовите линии по-долу, за да определите коя система отговаря на вашите изисквания или проверете възможните приложения, за да се вдъхновите.
Нашият опитен специализиран екип ще се радва да помогне, ако имате проекти за обсъждане!

Ние сме на разположение да съдействаме. Търсите ли да намерите най-доброто решение за вашите изисквания?
Моля, не се колебайте да се свържете с нас за да обсъдите вашите проекти и нужди.
Готови сме да ви помогнем и да откриете най-доброто решение за Вас!

Мобилни и инсталационни прожекционни екрани

Екрани MONOBLOX®

Опростена, изключително здрава мащабна мобилна прожекция.

Monoblox® е изборът на мобилен проекционен екран на водещите световни „рентъл“, които предлагат професионални решения в областта на прожекциите. Най-ниската обща цена на собствеността, австрийската прецизност на производството, най-доброто качество на картината и лесното използване са ключовите характеристики на този професионален продукт.

Monoblox® се предлага в различни размери до 752 x 569 cm (24´8 „x 18´8“) в съотношения 4:3, 16:9 и 16:10.

Мобилни и инсталационни прожекционни екрани

Екрани MONOCLIP

Най-доброто от двата свята!

Новият мобилен екран за проекция на Monoclip съчетава всички предимства на високо признатите мобилни прожекционни екрани Monoblox с допълнително предимство на изчистената визия и профил без копчета.

Екрани MONOLYTE®

Цялостно решение за Вашето събитие!

Уникален комплект висококачествен прожекционен екран и драперия.

Вашето решение за цялостен завършен вид на утрешнопто Ви събитие. Без да се виждат краката на екрана или стената за него.

Вярваме, че предлагаме уникална по рода систрахотна система, която всеки може да сглоби сам само за три минути.

Мобилни и инсталационни прожекционни екрани

Екрани VARIO®

Класическият мобилен прожекционен екран

Vario® е оригиналният мобилен екран, включващ модулна конструкция.

Когато компанията навлиза на пазара в производството на екрани за мобилно приложение, преди повече от 40 години, Vario® е продукта, с който изгражда своята репутацията. Прецизно произведен и почти вечен, този продукт непрекъснато се подобрява и ще запази мястото си в международната индустрия за мобилно приложение в бъдеще, особено за персонализирани размери или дългосрочни проекти.

Мобилни и инсталационни прожекционни екрани

Екрани VARIOCLIP®​

Изчистен профил без видими копчета!

Допълнително разработен от оригиналния продукт Vario, Varioclip® е първият в света мобилен проекционен екран, включващ изчистен профил без видими копчета за захващане на платното. Напрежението на прожекционното платно може да се регулира в зависимост от температурата на околната среда с най-добрата стабилност и точност на рамката.
Повърхностите на VarioClip® са прикрепени към рамката с помощта на патентованата технология за куки QuickClip, която опростява максимално работата с екрана.

Varioclip® е най-модерният модулен мобилен проекционен екран в света. Проектиран и произведен с 40-годишен опит като лидер на пазара и може да служи като мерило на високите стандарти и професионализъм на производството.

Регулируеми крака за екрани SHIFT LEGS

Технология за регулиране на височината на екрана SHIFT AT64-SHIFT & T32-SHIFT

Наистина революционните крака за мобилите екрани SHIFT позволяват лесно регулиране на височината на всеки мобилен прожекционен екран, без да се налага първо да го разглобявате. Не е необходимо допълнително измерване, за да се гарантира, че рамката е равна, поради ясно маркираната скала за височина. Краката за мобилни екрани SHIFT могат да се комбинират с всички съществуващи мобилни екранни системи AV Stumpfl.
За да регулирате височината на екрана, можете да започнете от долната част на скалата и просто да преместите екрана нагоре до предпочитаната от вас позиция. Кракът SHIFT ще се заключи автоматично. Спестете време и пари с висококачествени компоненти, произведени в Австрия.

Екрани с фиксирана рамка - AVStumpfl (FIXED FRAME)

Стилен и елегантен дизайн. Висока прецизност. Бърза и безопасна инсталация. Дълъг живот.

Всички екрани с фиксирана рамка на AV STUMPFL разполагат със изключително стилен дизайн, ненадминато време на живот, най-висока прецизност на компонентите и сертифицирани материали.
Включена 5 -годишна гаранция.

Какво е прожекционни екрани с фиксирана рамка?
Решение на прожекция, което усъвършенства изображението.
Прожекционните екрани с фиксирана рамка имат подобни корени, като мобилните прожекционни екрани от технологична гледна точка: високо-прецизна екструдирана алуминиева рамка, която създава основната структура и изпъва перфектно прожекционното платно. Прожекционните екрани с фиксирана рамка са оптимизирани за перфектна визия и лесна безопасна перманентна инсталация и в зависимост от приложението. Клиентът може да избира между различни материали и прожекционни платна.

Мобилни и инсталационни прожекционни екрани

Екрани DECOFRAME

Перфектната рамка.

Decoframe са висококачествени и изключително атрактивни прожекционни екрани с фиксирана рамка, които са достъпни за всеки формат на изображението, както за професионални, така и за частни приложения. Decoframe придава елегантен и професионален завършек на Вашето домашно кино, конферентна зала или друга перманентна инсталация, оставяйки нищо, което още да се желае. Уникалния механизъм за закрепване на прожекционното платно с куки гарантира хомогенно напрежение на повърхността.

Екраните на проекционните екрани на Decoframe могат да бъдат произведени във всички възможни съотношения на страните.

Мобилни и инсталационни прожекционни екрани

Екрани FULLWHITE®

Идеално изчистена визия

Замисляли ли сте се за невидим прожекционен екран? Без Рамки. Без излишен обем.

Fullwhite® кара картината да плава в пространството. Този изчистен дизайнерски продукт е много популярен за приложения на висящи окачени екрани и разполага с множество различни решения за монтаж.

Множество Fullwhite® проекционни екрани също могат да бъдат свързани за създаване на прожекционни стени, кубове и обемни елементи. Проекционните екрани Fullwhite® могат да бъдат произведени във всички възможни съотношения на страните.

Мобилни и инсталационни прожекционни екрани

Екрани DECOFRAME AMBIANCE

Екрани с най-висок контраст!
 
В един идеален свят можете лесно да контролирате осветлението в конферентната зала на вашата компания, във вашата всекидневна или в красивото Ви домашно кино.
Справянето с ефекта на източниците на околна светлина обаче понякога може да бъде трудно.
За да ви помогнем да се насладите на възможно най-доброто качество на изображението, системи Decoframe Ambiance използват усъвършенствана технология за повърхностен материал, която използва черна решетъчна структура, което води до по-малко влияние на светлината от проектора от източници на околна светлина и доставя визуално зашеметяващо представяне на проектора.
ОТЧЕТЛИВ ДЕТАЙЛ НА КАРТИНАТА; ВИСОКА ЯРКОСТ И ЯСЕН КОНТРАСТ; ЗАШЕМЕТЯВАЩО 4K ИЗЖИВЯВАНЕ

Навиващи се екрани - AVStumpfl (ROLL UP)

Висока прецизност на изпълнение. Напълно безшумни. Бърза и безопасна инсталация. Дълъг живот. Ултра компактни размери на кутията.

Всички екрани за прожектиране на AV STUMPFL са доказани във времето с ненадминато време на живот, най-високи прецизни компоненти, сертифицирани материали и безкомпромисно качество. Включена 5-годишна гаранция.
Какво представлява Roll Up навиващия се прожекционен екран?

Екран, който се показва, когато е нужен и изчезва, когато не се използва.

Повечето хора в днешно време са запознати с екраните на Roll Up екраните, тъй като такива екрани са инсталирани на множество места: това, което наричаме Roll Up екран, е екран, който е перманентно инсталиран, но проекционното платно може автоматично да се скрие в корпуса, когато е не е необходимо. Екраните с навиващо се платно обикновено се монтират върху или в конструкцията на тавана или на стената и имат три основни задвижвания: електрически двигатели, манивелно устройство или пружинно навиващ се механизъм.

Мобилни и инсталационни прожекционни екрани

Екрани INLINE

Един екран. Много опции. Европейски дизайн и производство.

Inline® е изборът на европейските компании за интеграция и инсталации на аудио визуални системи в Европа. Най-ниските разходи за инсталиране, австрийската прецизност на производството, Ecotex сертификат и сертификат за устойчивост на огън, най -доброто качество на картината и най-дългия живот са ключовите характеристики на този иновативен продукт.

Inline® може да бъде произведен в различни размери и във всяко съотношение на страните. Като опция може да се достави с черна маскираща рамка и различни дължини на горната черна рамка с цел прецизно позициониране на картината в различни формати.

Мобилни и инсталационни прожекционни екрани

Екрани INLINE TENSIONED

Първокласно качество и перфектна гладкост.

Независимо дали търсите да създадете перфектната корпоративна инсталация или да надстроите вашето домашно кино, обтегнатите екрани INLINE на AV Stumpfl съчетават наистина равна прожекционна повърхност с ултра-издръжливи компоненти, произведени в Австрия.

INLINE TENSIONED екрани са изключително подходящи за използване с късофокусните и ултракъсофокусните прожектори. Предлагат се с голям брой различни повърхности на платното на екрана, включително перфорирано платно за перфектен звук на Вашето домашно кино. Лесен за инсталиране и произведен да издържи всяко предизвикателство.

Мобилни и инсталационни прожекционни екрани

Екрани MAGNUM®

Огромен и безкомпромисен!!! Европейски дизайн и производство.

Magnum® е серия прожекционни екрани, които са решение за различни мащабни приложения. Високопрецизните интегрирани ролки от въглеродни влакна осигуряват перфектно плоски проекционни повърхности без обемни структурни помощни средства. Мащабни, но в същото време компактни, австрийската прецизност на производството, сертифицирани за устойчивост на пламък, най-доброто качество на картината и дългия живот са ключовите характеристики на този иновативен продукт.

Magnum® може да бъде предоставен с размери до 900×675 cm и във всяко съотношение на страните.

Прожекционни екрани по поръчка - AVStumpfl (CUSTOM MADE)

Всеки размер. Всякакво съотношение. Всеки радиус. Навсякъде.
Каквито и да са вашите изисквания, ние сме нетърпеливи да Ви го предложим.

Какво означава прожекционен екран по поръчка?
Търсите прожекционен екран, който трябва да отговаря на някои специални изисквания? Искате екран с огромни размери, извита или неправилна форма, изключително широка рамка (или без рамка) и специални опции за монтаж? Това е, което ние наричаме прожекционен екран по поръчка и можем да Ви го предложим. Това е услуга, която можем само ние да изпълним, благодарение на сътрудничеството ни с партньорите от AVStumpfl. Тук границите не съществуват.

Екрани VARIO CURVE

Оставете прожекцията да ви заобиколи.

Търсите ли нещо необикновено? Нашите мобилни прожекционни екрани могат да бъдат извити до всякакъв радиус. Олекотеният дизайн на нашите мобилни прожекционни екрани, ги прави предпочитани от водещите световни компании за отдаване под наем на сценично и видео оборудване. Vario Curve разполага със същия тънък дизайн и лесна употреба без инструменти, както и със същото несравнимо качество. Променете начина си на проектиране с Vario Curve.

Екрани FULLWHITE CURVE

Просто (извита) картина, носеща се в пространството!

Вече сте запознати с извитите прожекционни екрани, но търсите по-съвместимо с архитектурата решение, което напълно скрива всички технологии и рамки? Fullwhite Curve е специално изработен проекционен екран за приложения с изискващ дизайн.

ПРОЖЕКЦИОННИ ПЛАТНА С КАПСИ

Проекционни платна за професионални приложения и ферми. Без Граници!

Искате ли да прикрепите прожекционното платно на съществуваща фермена конструкция? Имаме бързо, безопасно и рентабилно решение. Иработен от материали, забавящи горенето, които отговарят на строги изисквания и уникален процес на слепване на платното, който генерира практически никакви видими шевове, което ни позволява да създаваме наистина големи безшевни екрани.

Екрани DESERTSCREEN

Ултра мобилна употреба!

Какви начини знаете за поставяне на проектора в правилната позиция пред прожекционния екран? Сега определено има нов начин за това: Монтажно решение за директно закрепване на проектора към прожекционния екран. Desertscreen е разработка, базирана на продукта Monoblox®64, включващ същите високопрецизни автоматични съединения и се предлага в различни стандартни размери, но ние сме в състояние и да Ви предложим Desertscreen и с вашите персонализирани размери. Една или няколко стойки за проектор могат да бъдат прикрепени директно към прожекционния екран, което елиминира нуждата от специална стойка за проектор.

Екрани MULTIPANEL SCREEN

Модулното решение за сценични декори и щандове за търговски изложения.

Искате да смените дървени и боядисани конструкции? MULTIPANEL SCREEN е устойчива система за изграждане на зрелищни прожекционни площи за търговски изложения и сценични декори. Всички компоненти са модулни и могат да се използват отново и отново.

Доказана технология базирана на уникалната система Fullwhite®. Този проекционен екран е добре познат по целия свят със своята уникална форма, здрав дизайн и прецизно производство. Тази технология е доказала в продължение на много години, че дори и мащабни панели могат да бъдат реализирани с несравнимо качество.

Екрани ANYSHAPE

Придаване на форма на Вашите уникални идеи за специална проекция!

Ако можете да го представите, има голям шанс да Ви го предоставим. Досега, ако някой искаше да използва само определена част от повърхността на правоъгълен прожекционен екран, трябваше да използва някакъв вид маскиращ подход, за да създаде формата, която има предвид. AnyShape сега предлага гениален начин за поръчка на персонализиран проекционен екран с голямо разнообразие от различни форми на рамки направо от фабриката!

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ - Продажба на конферентна техника
Напълно оборудвани зали в хотели, университети и конферентни центрове

Представяме ви една малка част от нашите реализирани проекти.
✓ Нашите екипи извършват предварителен оглед и консултация, на място.
✓ Поемаме цялостната организация по доставката, инсталацията и пуска на продадените техника и оборудване.
✓ Извършваме прецизна първоначална настройка и обучение на персонала.

Вижте още:

Продажба на конферентна техника

Конферентни дискусионни микрофонни системи

Цифрови дискусионни системи, дискусионни микрофони, конферентни микрофони и оборудване

Система за симултанен превод

Системи за симултанен превод

Системи за симултанен превод, кабини за преводачи, безжични приемници

Маси със сгъваеми крака за конферентни зали

Производство на конферентни сгъваеми маси и маси със сгъваеми крака за конферентни зали